Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais
Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais
Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Tiems, kas mėgsta troškinius, šis receptas labai patiks. Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais, kurie suteikia ypatingai puikų skonį. Tiems, kas mėgsta troškinius, šis receptas labai patiks. Perlinių kruopų troškinys su džiovintais grybais, kurie suteikia ypatingai puikų skonį. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų perlinių kruopų
1 litras vandens
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 gramų kietojo sūrio (naudojau avies)
100 gramų balto vyno (nebūtina)
100 gramų morkų
100 gramų pastarnoko
50 gramų džiovintų baravykų
50 gramų svogūnų
20 gramų česnako
30 gramų krapų
30 gramų petražolių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
30 gramų morkų
10 gramų burokėlių lapų
10 gramų aliejaus (naudojau duonos aliejų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Džiovintus baravykus išmirkyti nedideliame kiekyje šalto vandens (apie 100 ml).
2.
Puode ant alyvuogių aliejaus apkepinami smulkinti svogūnai su česnakais ir šonine.
3.
Dedamos prieskoninės žolelės ir smulkinti džiovinti baravykai.
4.
Dedamos perlinės kruopos, išmaišoma
5.
Pilamas baltas vynas, skystis nuo grybų mirkymo, dalis vandens.
6.
Dedami smulkinti pastarnokai ir morkos ir viskas ant nedidelės ugnies troškinama apie 15-20 minučių vis įpilant truputį vandens ir nuolat maišant.
7.
Troškinimo pabaigoje išimamos prieskoninės žolelės.
8.
Kai kruopos suminkštėja, dedamas tarkuotas sūris ir smulkinti žalumynai.
9.
Paruoštas troškinys tiekiamas su morkytėmis, burokėlių lapais ir duonos aliejumi
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital