Salotų laiveliai su tuno ir ridikėlių salotomis

AUTORIUS:
Laurita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Salotų laiveliai su tuno ir ridikėlių salotomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei ir jūs kartais užsinorite gaivių salotų, tai šis patiekalas tam tiesiog puikus. Beje, tiks gaiviems pusryčiams, kai orai lepina šiluma! Jei norisi, labai tinka pabarstyti Jei ir jūs kartais užsinorite gaivių salotų, tai šis patiekalas tam tiesiog puikus. Beje, tiks gaiviems pusryčiams, kai orai lepina šiluma! Jei norisi, labai tinka pabarstyti mėgstamais žalumynais ir trupučiu aštraus padažo. (...daugiau) Laurita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
160 gramų tuno savo sultyse
140 gramų konservuotų kukurūzų (arba pagal poreikį)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (mažesnio)
1 sauja ridikėlių
1 gūželė romaninių salotų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas citrinų sulčių (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius supjaustyti kubeliais, ridikėlius mažesniais gabalėliais. Svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į dubenį dėti nuvarvintą tuną ir kukurūzus, ridikėlius, kiaušinius, svogūną ir išmaišyti. Paruoštą masę sudėti į salotų lapelius.
3.
Padažui į dubenėlį dėti jogurtą, majonezą, pilti citrinų sultis ir išmaišyti. Prieš tiekiant pašlakstyti salotų laivelius paruoštu padažu.
AUTORIUS: Laurita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital