Duonos aliejus

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Duonos aliejus
Duonos aliejus
Duonos aliejus
Autorius apie receptą: Tobulo aromato duonos aliejus. Šį aliejų visiškai nesudėtinga paruošti, o suteikia nepakartojamą papildomą skonį troškiniams ir kitiems mėgstamiems patiekalams. Tobulo aromato duonos aliejus. Šį aliejų visiškai nesudėtinga paruošti, o suteikia nepakartojamą papildomą skonį troškiniams ir kitiems mėgstamiems patiekalams. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų juodos duonos
20 gramų česnako
300 gramų aliejaus
20 gramų raudonėlio
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustyti nedideliais kubeliais, sudėti į skardą.
2.
Česnaką nulupti ir jo skilteles padėti ant duonos.
3.
Skardą su duona dėti į įkaitintą iki 190 C - 200 C laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 10 - 15 minučių.
4.
Į elektrinį plaktuvą sudėti duoną su česnaku, raudonėlį, supilti alyvuogių aliejų. Pagardinti pipirais, druska. Plakti apie 15 minučių.
5.
Perkošti per tankų sietelį.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Šį aliejų galima naudoti kelias savaites laikant šaltai.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital