Perlinių kruopų košė su lašinių padažu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Perlinių kruopų košė su lašinių padažu
Autorius apie receptą: Asmeniškai man, perlinių kruopų košė asocijuojasi su kaimu ir mylima močiute, šaltu žiemos vakaru prie židinio...Tad šiandien pietūs pas mus kaimo stiliumi, riebiai, Asmeniškai man, perlinių kruopų košė asocijuojasi su kaimu ir mylima močiute, šaltu žiemos vakaru prie židinio...Tad šiandien pietūs pas mus kaimo stiliumi, riebiai, skaniai, sočiai ir būtinai su lašiniais! Receptas iš močiutės užrašų. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų perlinių kruopų
30 gramų džiovintų grybų
1 šaukštas džiovintų petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
300 gramų lašinukų
500 mililitrų pieno
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Susmulkiname džiovintus grybus.
2.
Išverdame kruopas pasūdytame vandenyje, likus 15min iki virimo pabaigos dedame džiovintus grybus ir petražoles.
3.
Padažui smulkiai supjaustome lašinukus, aš pjausčiau juostelėmis. Smulkiai supjaustome svogūną.
4.
Keptuvėje gerai pakepiname pjaustytus lašinukus, kad išsiskirtų kuo daugiau riebalų, tada beriame smulkintą svogūną ir kepiname kartu, kol svogūnas suminkštės. Pakepus svogūnui, į keptuvę beriame miltus ir viską gerai išmaišome, o tada iškart pilame pieną. Kaitiname maišydami, kol padažas sutirštės. Pagardiname druska ir pipirais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital