Patys skaniausi varškės ir avižinių dribsnių blyneliai

AUTORIUS:
Vytautė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Patys skaniausi varškės ir avižinių dribsnių blyneliai
Autorius apie receptą: Labai skanus blyneliai smaližiams! Vietoje cukraus galima į blynelius dėti 1-2 sutrintus gerai prinokusius bananus, dar labai tinka į šiuos blynelius įtarkuoti obuolių ar Labai skanus blyneliai smaližiams! Vietoje cukraus galima į blynelius dėti 1-2 sutrintus gerai prinokusius bananus, dar labai tinka į šiuos blynelius įtarkuoti obuolių ar įdėti mirkytų razinų. (...daugiau) Vytautė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų varškės
2.5 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės pieno (ar vandens)
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus (arba medaus ar kito saldiklio)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avižinius dribsnius iš vakaro užpilti šiltu pienu ar vandeniu, kad išbrinktų.
2.
Į išrinkusius dribsnius berti miltus, cukrų, vanilnį cukrų, žiupsnelį druskos, įmušti kiaušinį, dėti per sietelį pertrintą varškę ir viską labai gerai išmaišyti.
3.
Formuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje gražiai apkepant iš abiejų pusių. Patiekiant galima pabasrstyti cukraus pudra. Labai skanu valgyti su grietine ar graikišku jogurtu.
AUTORIUS: Vytautė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital