Gaivi Panakota su želė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Gaivi Panakota su želė
Gaivi Panakota su želė
Gaivi Panakota su želė
Autorius apie receptą: Šį kartą itališkas desertas panakota su apelsinine žele. Receptas labai lengvas, skonis puikus. Pats desertas tirpsta burnoje ir su kiekvienu šaukštelio pakabinimu priverčia Šį kartą itališkas desertas panakota su apelsinine žele. Receptas labai lengvas, skonis puikus. Pats desertas tirpsta burnoje ir su kiekvienu šaukštelio pakabinimu priverčia užsimerkti. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų pieno
100 gramų cukraus
30 mililitrų vandens
1 šaukštelis želatinos
1 pakelis apelsinų želė (77 gr)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želė paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės, tik naudokite perpus mažiau vandens.
2.
Želatinos grūdelius užpilkite 30 ml šalto vandens ir palikite išbrinkti.
3.
Į prikaistuvį supilkite pieną, grietinėlę ir šildykite, bet neužvirinkite. Suberkite cukrų ir maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Jokiu būdu neleiskite užvirti! Nukaiskite.
4.
Į grietinėlės mišinį supilkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite.
5.
Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir supilstykite į pasirinktus indelius. Sudėkite į šaldytuvą.
6.
Kai kremas sustings, ant viršaus atsargiai užpilkite pradėjusią stingti želę ir dėkite į šaldytuvą, kad pilnai sustingtu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital