Įtriname vištienos odeles prieskonių mišiniu (druska, vištienos prieskoniai, juodųjų ir kvapiųjų maltų pipirų mišinys). Pasiruošiame faršą (įmušame kiaušinius,įberiame prieskonius, sudedame supjaustytus ananasų gabaliukus, tarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūno skiltelę). Susipjaustome nuluptus obuolius skiltelėmis. Sutarkuojame morką per burokinę tarką. Supjaustome bulves skiltimis. Supjaustome svogūnus. Į skardos dugną gausiai barstome tarkuotų morkų, svogūnų bei priekonių. Imame vištos odelę, ant jos dedame įdarą ir tvirtai suvyniojame, kad nebūtų tarpelių. Tuomet dedame suktinuką į skardą. Taip suvyniojame ir sudedame visus. Į Tarpus dedame bulvių ir obuolių skilteles.
Svarbu! Dėkite bulvių ir obuolių skilteles taip, kad jos nesiliestų, priešingu atveju nuo obuolių rūgštelės bulvės bus kietos it nekeptos. Dar pabarstome prieskonių, morkų, svogūnų, o bulves apibarstome cinamonu. Uždengiame dangčiu ir kepame įkaitintoje iki 200laipsnių orkaitėje apie 35min. Tuomet atidengiame dangtį ir dar kepame kol apskrus.
Tiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)