Orkaitėje kepti faršo kotletai "pataluose"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Kotletai orkaiėje su sūriu (pataluose)
Kotletai orkaiėje su sūriu (pataluose)
Kotletai orkaiėje su sūriu (pataluose)
Kotletai orkaiėje su sūriu (pataluose)
Kotletai orkaiėje su sūriu (pataluose)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos faršo
3 riekės batono (be plutelės)
135 gramai fermentinio sūrio
2 vienetai pomidorų
1 vienetas kiaušinių
60 mililitrų pieno
25 gramai sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išmirkinkite piene batono riekeles ir sumaišykite su faršu, įmuškite kiaušinį, įdėkite 1 šaukštą majonezo, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
2.
35 gr sūrio ir sviestą supjaustykite gabaliukais. Iš faršo masės rankomis formuokite paplotėlius, į centrą dėkite sūrio gabalėlį, ant viršaus sviesto, ir suformuokite kotletus.
3.
Apkepkite trumpai kotletus aliejuje iki auksinės rudos spalvos, po to kotletus sudėkite į kepimo indą, ir supilkite aliejų (kuriame kepė kotletai), įpilkite ir vandens truputį.
4.
Supjaustykite pomidorus griežinėliais ir dėkite ant kotletų. Sutarkuokite smulkiai sūrį ir uždėkite ant pomidorų, ant viršaus užspauskite majonezo.
5.
Kepkite iki 180-200 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital