Obuolių-varškės pyragas

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Obuolių-varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
500 g varškės
9 dideli obuoliai
200 g sviesto
1,5 stiklinės miltų
8 v. š. cukraus
rudasis cukrus
cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sušaldome kameroje, kad paskui eitų sutarkuoti. Supjaustome obuolius, apibarstome ruduoju cukrumi ir cinamonu. Paruošiame varškę. Įmušame kiaušinius, dedame 8 šaukštus cukraus (balto), gerai išplakame, kad gautųsi vientisa masė. Tuomet imame sušalusį sviestą ir jį tarkuojame vis barstant miltus. Sutriname sviestą bei miltus pirštais, kad gautųsi birus smėliukas, įdedame 5 šaukštus rudojo cukraus. Daugiau nei puse gautos masės suberiame į kepimo indą, išlyginame. Pilame ant viršaus varškės masę, ant jos suberiame obuolius. Jų negailėkite, dėkite iki viršaus, kupiną indą. Ant viršaus plonyčiu sluoksniu užberiame pasigaminto „smėliuko“ (nepadauginame). Pašauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5 val. Skanaus!
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Daiva
2015-10-09 08:38
Labai skanus pyragas,dekoju uz recepta,kepsime dabar dazniau,,, ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital