Purus obuolių pyragas pagal Ingridą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purus obuolių pyragas pagal Ingridą
Purus obuolių pyragas pagal Ingridą
Purus obuolių pyragas pagal Ingridą
Purus obuolių pyragas pagal Ingridą
Autorius apie receptą: Su rugsėju į namus atskuba ir obuolių pyragų sezonas. Su rugsėju į namus atskuba ir obuolių pyragų sezonas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai obuolių
6 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės cukraus
4 šaukštai grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudedame grietinę ir gerai išmaišome. Į tešlą įsijojame miltus su kepimo milteliais.
2.
Baltymus su žiupsniu druskos išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į tešlą.
3.
Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Pabarstome cinamonu.
4.
Kepimo formą ištepame sviestu. Pilame dalį tešlos, ant viršaus paskleidžiame obuolių. Pilame vėl tešlos, išdėliojame obuolių skilteles ir supilame likusią tešlą.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm skersmens.
Stiklinė 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital