Obuolių ir moliūgų uogienė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių ir moliūgų uogienė
Obuolių ir moliūgų uogienė
Obuolių ir moliūgų uogienė
Autorius apie receptą: Man skanu, kai uogienėje jaučiami dar moliūgo gabalėliai ir jis nėra visiškai pavirtęs į košę. Tad prieš dedant obuolius, moliūgo nesuverdu iki visiškos tyrės. Cukraus Man skanu, kai uogienėje jaučiami dar moliūgo gabalėliai ir jis nėra visiškai pavirtęs į košę. Tad prieš dedant obuolius, moliūgo nesuverdu iki visiškos tyrės. Cukraus kiekį taip pat galite reguliuoti šiek tiek pagal save. Žinoma, jo kiekis priklauso ir nuo obuolių saldumo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo obuolių
500 gramų moliūgų
1 vienetas apelsinų
4 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Moliūgą nulupame, išimame sėklas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėms ar kaip jums patogiau.
2.
Į puodą suberiame moliūgus. Įpilame vandens ir kaitiname, kol jie šiek tiek suminkštės. Sudedame obuolius. Paverdame apie 15 min. Suberiame cukrų, išspaudžiame apelsino sultis, įtarkuojame žievelę. Pakaitiname iki virimo.
3.
Uogienę išpilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius, užsukame steriliais dangteliais. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital