Marinuotos paprikos žiemai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 71)
Paprikos žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taip paprikas gaminu ju daug metų ir jos visada pavyksta labai skanios. Pabandykite ir jūs, tikrai nenusivilsite. Taip paprikas gaminu ju daug metų ir jos visada pavyksta labai skanios. Pabandykite ir jūs, tikrai nenusivilsite. Raminta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai saldžiosios paprikos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek česnako
šiek tiek aliejaus
Marinatui:
3 stiklinės vandens
0.5 stiklinės acto 9%
0.5 stiklinės cukraus
1.5 šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į iškaitintus stiklainius dedame po porą lauro lapų, po česnako skiltelę ir po keletą kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių.
2.
Paprikas perpjauname, išvalome sėklas ir supjaustome juostelėmis. Nuplikome verdančiu vandeniu.
3.
Marinatui skirtus produktus sudedame į puodą, užverdame, suberiame paprikas ir paverdame 2 - 3 minutes.
4.
Tada dar karštas paprikas sudedame į stiklainiukus ir užpilame marinatu.
5.
Ant kiekvieno stiklainiuko viršaus pilame po šaukštą aliejaus ir užsukame karštu vandeniu nuplikytais dangteliais.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Arunas
2018-09-28 12:08
Labai skanu
ATSAKYTI
Vida
2018-07-24 19:56
Skanus receptas, pernai dariau, labai pasiteisino, šiemet kartosiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital