Obuolių ir braškių desertas

AUTORIUS:
Agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Obuolių ir braškių desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Obuoliai, dideli, 2 vienetai
Želė, pakelis, 1 vienetas
Braškės, šviežios, 200 gramų
Grietinėlė, 200 gramų
Cukraus pudra, 2 šaukštai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės:
1 pakelio grietinėlės standiklio Obuolius perpjaunam per pusę ir išskaptuojam. Želę paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės, tik pilame 25% mažiau vandens. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, juos sudedame į obuolių vidų. Įpilame želės, likusią želė supilame į mažas formeles. Grietinėlę išplakam su cukraus pudra, grietinėlės standikliu iki standžios konsistencijos. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis supjaustytą obuolį su įdaru, iš formelės išimtą želės bokštelį, ir papuošiame plakta grietinėle. Skanaus.
AUTORIUS: Agne
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital