Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai
obuolių
(didelių)
150 gramų
miltų
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis
sausų mielių
0.5 šaukštelio
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius 6 minutes pakaitinti mikrobangų krosnelėje, išskobti minkštimą be sėklų ir sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Sudėti mieles, miltus ir aliejų. Viską šaukštu ar mentele išmaišyti ir palikti pasotvėti 15-20 minučių, kad pakiltų. Masė pakils nuo obuolių šilumos, tad laikyti šiltai nebūtina.
3.
Prieš kepant įdėti šiek tiek druskos, lengvai pamaišyti ir leisti pakilti dar 5 minutes.