Autorius apie receptą:
Laaabai seniai gamintas troškinys... Anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja - taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka.
Laaabai seniai gamintas troškinys... Anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja - taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka.
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų
raugintų kopūstų
400 gramų
bulvių
300 gramų
rūkytų dešrelių
4 šaukštai
aštraus pomidorų padažo
4 šaukštai
grietinės
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstus praplauname šaltu vandeniu, taip jie bus mažiau rūgštūs. Kopūstus dėti į puodą, užpilti vandeniu ir troškinti, kol kopūstai suminkštės, apie valandą.
2.
Kol kopūstai troškinasi, nuskutame bulves, supjaustome ir pakepti gerai įkaitintoje keptuvėje ir dėti į suminkštėjusius kopūstus ir troškinti.
3.
Kai bulvės jau beveik išvirusios, dešreles supjaustyti ir paskrudinti keptuvėje, sudėti į kopūstus. Pagardinti pomidorų padažu ir grietine, druska. Galima dėti mėgstamų prieskonių. Nesigiriu, bet troškinukas pavyko gardus!
Atsiprasau, bet rauginti kopustai su grietine, be to dar siuloma padazas, desrele, kuriose dabar mesos-nerasta, gal ir skanu, bet jau is bado toks patiekalas, tai mano nuomone.
ATSAKYTI