Nostalgiškas raugintų kopūstų troškinys su rūkytomis dešrelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Autorius apie receptą: Laaabai seniai gamintas troškinys... Anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja - taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka. Laaabai seniai gamintas troškinys... Anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja - taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų raugintų kopūstų
400 gramų bulvių
300 gramų rūkytų dešrelių
4 šaukštai aštraus pomidorų padažo
4 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstus praplauname šaltu vandeniu, taip jie bus mažiau rūgštūs. Kopūstus dėti į puodą, užpilti vandeniu ir troškinti, kol kopūstai suminkštės, apie valandą.
2.
Kol kopūstai troškinasi, nuskutame bulves, supjaustome ir pakepti gerai įkaitintoje keptuvėje ir dėti į suminkštėjusius kopūstus ir troškinti.
3.
Kai bulvės jau beveik išvirusios, dešreles supjaustyti ir paskrudinti keptuvėje, sudėti į kopūstus. Pagardinti pomidorų padažu ir grietine, druska. Galima dėti mėgstamų prieskonių. Nesigiriu, bet troškinukas pavyko gardus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rankove
2017-11-05 14:20
Atsiprasau, bet rauginti kopustai su grietine, be to dar siuloma padazas, desrele, kuriose dabar mesos-nerasta, gal ir skanu, bet jau is bado toks patiekalas, tai mano nuomone. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital