Nostalgiška silkė pataluose

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Silkė pataluose
Silkė pataluose
Silkė pataluose
Silkė pataluose
Autorius apie receptą: Visiems žinoma ir pažįstama, o mes ją ragaujam dukart per metus - per Kalėdas ir per Velykas. Bulves ir morkas geriausia virti su lupenomis, tuomet jos išliks standesnės ir lengviau Visiems žinoma ir pažįstama, o mes ją ragaujam dukart per metus - per Kalėdas ir per Velykas. Bulves ir morkas geriausia virti su lupenomis, tuomet jos išliks standesnės ir lengviau pjaustysis. Tarp sluoksnių ant svogūno dar galima dėti truputį tarkuoto obuolio, bet man asmeniškai nepatinka nei skonis, nei tekstūra - silkė tampa gana šlapia ir vandeninga, ypač ilgiau pastovėjusi. Naudojau ~30*13 cm silkinę. (...daugiau) Valerija, Skaniu kampu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai silkių filė
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio, virtos su lupena)
1 vienetas morkų (didesnės, virtos su lupena)
1 vienetas burokėlių (didesnio, virto su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų, mažesnių ar 1 didelio)
4 šaukštai majonezo (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržoves ir kiaušinius nulupti. Silkę, svogūną, bulvę, morką, kiaušinį supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Burokėlius sutarkuoti, nukošti susidariusį skystį.
3.
Į silkinę sluoksniuoti silkę, ant viršaus svogūnus, bulvę, morką, kiaušinį ir viršų apdėlioti burokėliais.
4.
Užtepti majonezą. Patogiausia tą daryti visą majonezą uždėjus "eilute" ant aukščiausio burokėlių kalnelio taško ir atsargiai, išorine didelio šaukšto puse braukti į apačią. Aptepti visus kraštelius, kad neliktų neapteptų burokėlių.
5.
Galima valgyti iš karto arba kelias valandas palaikyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital