Nostalgiška burokėlių ir pupelių mišrainė "Vinegretas"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Burokėlių ir pupelių mišrainė Vinegretas
Autorius apie receptą: Nevartotinas pavadinimas, bet man jis skanus. Gal kas pamenat? – panašią mišrainę dalindavo mokyklose ir darželiuose. Būtinai su juoda duona ir stiklinaite kefyro. Bobutė Nevartotinas pavadinimas, bet man jis skanus. Gal kas pamenat? – panašią mišrainę dalindavo mokyklose ir darželiuose. Būtinai su juoda duona ir stiklinaite kefyro. Bobutė darydavo burokėlių mišrainę su grietine. O štai mano mėgstamiausias receptas- su nekeptu svogūnu ir raugintais (jokiu būdu ne marinuotais) agurkais. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai burokėlių (virtų)
6 vienetai raugintų agurkų
200 gramų pupelių (virtų)
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai tyro aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Išverdu 2 - 3 burokus, 200 gr nedidelių pupelių.
2.
Burokus supjaustau smulkiais kubeliais ir suberiu į koštuvą, kad nusivarvėtų sultys. Ten pat suberiu kubeliais pjaustytus 5 - 6 raugintus agurkus. Smulkiai sukapoju 1 didesnį svogūną.
3.
Visas daržoves sumaišau su trupučiu druskos ir 6 - 8 v. š. tyro aliejaus. Tiekiu su juoda duona/kefyru ar kaip garnyrą prie mėsos kepsnių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital