Netiktas zuikis su daržovėmis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Netiktas zuikis su daržovėmis
Netiktas zuikis su daržovėmis
Netiktas zuikis su daržovėmis
Netiktas zuikis su daržovėmis
Netiktas zuikis su daržovėmis
Autorius apie receptą: Taip aš ruošiu faršą įdarytai lydekai. Pritaikiau mėsai - tiko, net labai! Mėsą aš susimalu pati, perku kiaulienos kumpį. Daržovės priduoda purumo, skonio, aromato. Labai Taip aš ruošiu faršą įdarytai lydekai. Pritaikiau mėsai - tiko, net labai! Mėsą aš susimalu pati, perku kiaulienos kumpį. Daržovės priduoda purumo, skonio, aromato. Labai tinkamas užkandis tiek kasdienai, tiek šventei. Naudojant raudoną papriką, išeina ryškesnė spalva, su geltona ,,mėsiškesnė''. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 kilogramai kiaulienos kumpio (malto)
3 riekelės batono
pagal poreikį grietinėlės (arba pieno)
0.5 vieneto paprikos
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas salierų stiebų
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštas manų kruopų
1 šaukštas druskos
1 pundelis žalumynų (smulkintų bazilikų, petražolių, krapų)
0.5 šaukštelio česnako granulės
3 žiupsneliai maltų lauro lapų
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
3 žiupsneliai maltos kalendros
2 žiupsneliai džiovintų čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą, išmaišyti su druska ir prieskoniais. Geriau palaikyti apie 2 val.
2.
Batoną užpilti grietinėle arba pienu ir palikti mirkti.
3.
Daržoves sutarkuojame.
4.
Į maltą mėsą sudėti smulkintus žalumynus, tarkuotas daržoves, mirkytą batoną, kiaušinį, suberti manus, išmaišyti.
5.
Suformuoti ovalus - ,,zuikius'', pavolioti džiūvėsėliuose, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
7.
Skanus ir šiltas, ir šaltas, visada gerai pjaustosi.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital