Netikras jautienos zuikis su keptomis bulvėmis

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Netikras jautienos zuikis su keptomis bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Igredientai:


1,5 kg jautienos faršo

3 stiklinės maltų džiūvėsėlių

4 kiaušiniai

1 svogūnas

1 sauja petražolių

druska

malti juodieji pipirai

1 kg bulvių

aliejus

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsą suminkome su džiūvėsėliais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu, smulkintomis petražolėmis, druska bei pipirais.


Iš mėsos suformuojame pailgą kepalą ir dedame į aliejumi pateptą kepimo indą.


Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.


Tuomet į tą patį kepimo indą sudedame nuskustas, nuplautas ir pasmulkintas bulves bei kepame dar apie 15 min.


Patiekiame šiltą su bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis arba patiekiame atšalusį.


Skanaus.

AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital