Nesaldus pyragas su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nesaldus pyragas su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas ir labai gardus. Tinka valgyti tiek šaltą, tiek šiltą. Greitai paruošiamas ir labai gardus. Tinka valgyti tiek šaltą, tiek šiltą. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų špinatų
3 vienetai kiaušinių
170 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
100 gramų brie sūrio
10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorus smulkiai supjaustome. Sūrį supjaustome kubeliais.
2.
Špinatus sudedame į keptuvę ir maišant pakepiname 2-3 minutes.
3.
Kiaušinius išplakame, supilame pieną, aliejų, suberiame prieskonius ir išmaišome. Suberiame miltus, kepimo miltelius, išmaišome. Į tešlą dedame špinatus, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, pjaustytą sūrį. Viską gerai išmaišome.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, sudedame tešlą.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital