1.
Sausainius sulaužyti smulkiais gabalėliais.
2.
Nedideliame puode ištirpinti sviestą, sudėti cukrų ir grietinę, berti kakavą. Visą masę, pamaišant, pakaitinti kelias minutes ir užpilti ant sulaužytų sausainių.
3.
Gerai išmaišyti, dėti į atsegamą torto formą, suformuoti pagrindą, gerai paspausti, padėti šaltai kelioms valandoms.
4.
Įdarui želatiną užpilti pienu ir palikti 10 - 15 minučių išbrinkti.
5.
Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su išbrinkusia želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
6.
Varškę, kondensuotą pieną, grietinę sumaišyti iki vientisos masės. Atvėsintą želatiną plona srovele, maišant, supilti į varškės masę. Suberti uogas, sumaišyti.
7.
Įdarą sudėti ant sausainių pagrindo, išlyginti paviršių ir vėl padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.
8.
Viršui apelsinų skonio želė miltelius užpilti 500 ml karšto vandens, maišyti, kol ištirps. Palikti atvėsti.
9.
Ant sustingusio torto išdėlioti uogas ir atsargiai, po kelis šaukštus užpilti atvėsusią želė.
10.
Palikti šaldytuve, kad visiškai sustingtų.