Autorius apie receptą:
Dar vienas receptas tortuko, kurio nereikia kepti ir ilgai su juo " terliotis ". Viens, du ir pagaminsite, o į pagalbą kvieskite ir mažuosius, nes jiems tikrai patiks gaminti šį tortą.
Dar vienas receptas tortuko, kurio nereikia kepti ir ilgai su juo " terliotis ". Viens, du ir pagaminsite, o į pagalbą kvieskite ir mažuosius, nes jiems tikrai patiks gaminti šį tortą. Skonis nuostabus, o gardinti galite kiekvienas pagal savo skonį ar turimus namuose produktus. Žodžiu, gaminkite ir džiuginkite savo artimuosius. Man šis tortas pokelių dienų dar skanesnis.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
540 gramų
sausainių
(ar kiek daugiau)
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
300 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
100 mililitrų
pieno
100 gramų
džiovintų spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kondensuotą pieną ir grietinėlę suplakiau iki vientisos, tirštos kremo masės (galite pagardinti citrinos sultimis).
2.
Sausainius labai trumpai mirkiau piene ir dėjau į formos dugną.
3.
Ant viršaus tepiau paruošto kremo masės ir dž.spanguolių, tada vėl mirkytus sausainius ir vėl kremo masę. Viršus ir šonai turi būti padengti kremo mase.
4.
Beliko tortą papuošti ir palaikyti šaldytuve kelias valandas (geriausia nakčiai).