Naminiai sūrio krekeriai

AUTORIUS:
Vilma Ve
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Naminiai sūrio krekeriai
Naminiai sūrio krekeriai
Naminiai sūrio krekeriai
Autorius apie receptą: Lengvas, skanus užkandis, tinkantis ir vyrams, ir moteris, bet ypač vaikams! Lengvas, skanus užkandis, tinkantis ir vyrams, ir moteris, bet ypač vaikams! Vilma Ve
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 stiklinė kvietinių miltų
220 gramų fermentinio sūrio
4 šaukštai sviesto (kambario temperatūros)
3 šaukštai vandens
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis prieskonių (kmynų, baziliko ir kt.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sūrį sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti iki trupinių su kambario temperatūros sviestu, druska, miltais, prieskoniais. Sumaišius iki trupinių, įpilti vandens. Jeigu tešla pakankamai nesulipo ir vis dar byra, papildomai įpilkite dar 1-2 v.š. vandens.
2.
Tešlą dėti 30 minučių į šaldytuvą.
3.
Tešlą iškočiokite 5-6 mm storio ir išspauskite (ar išpjaukite) formas (apvalias, kvadratines, ar tokias, kokios Jums patinka). Iš tokio tešlos kiekio bus apie 120 apvalių sausainukų.
4.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus!
5.
(Receptas iš www.craftymorning.com)
AUTORIUS: Vilma Ve
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital