Naminiai pyragėliai "Samosos" su daržovėmis

AUTORIUS:
Toma Šalkauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Naminiai pyragėliai "Samosos" su daržovėmis
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
400 gramų miltų
100 gramų ghee sviesto
150 mililitrų vandens
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek maltos ciberžolės
Įdarui:
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas brokolių
1 vienetas morkų
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek maltos ciberžolės
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek ghee sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinti, sudėti miltus, išminkyti. Paskui sudėti ciberžolę ir druską, supilti vandenį ir dar kartą išminkyti.
2.
Daržovės kelias minutes pakepinti ant ghee sviesto, kol šiek tiek suminkštės.
3.
Tešla padalintiį 16 dalių, iš kiekvienos iškočioti apie 10 centimetrų apskritimus, dėti įdaro, kraštus stipriai suspausti ir suvynioti "pynelę".
4.
Dėti į popieriumi išklotą skardą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių,.
AUTORIUS: Toma Šalkauskienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Nijolė
2022-05-30 21:59
Kur nusipirkti ghee sviesto? ATSAKYTI
Ieva
2022-05-31 10:10
Beveik visose didesnė parduotuvėse būna, dažniausiai didesnėse pakuotėse skardinėse ar kibirėliuose ~500 gramų :) ATSAKYTI
Loreta
2022-01-15 10:08
Dievinu ghee ir indiškus patiekalus. O čia toks super paprastas, bet ne prastas receptas - būtiniausiai išbandysiu. Dėkoju! ATSAKYTI
Raja
2017-09-05 12:30
O kokia bulve?paprasta ar saldi?zalia ar virta?? ATSAKYTI
Jorė
2017-09-05 14:48
Jei būtų saldi bulvė (kuri visai ne bulvė, o batatas), gal taip ir būtų parašyta :) Aš dariau su žaliom, o tiksliau, kaip recepte ir parašyta, su kepintom :) ATSAKYTI
Vile
2017-09-04 14:56
o tiktu paprastas sviestas vietoje ghe ? ATSAKYTI
Toma
2017-09-04 15:07
Tiktų ir paprastas, ghee skaitosi švaresnis sviestas, jis daugiausiai naudojamas indiškuose patiekaluose, todėl ir čia toks. Beje, jo visai nesudėtingai galima ir namuose pasidaryti - reikia ištirpinti sviestą ir ant nedidelės ugnies virti apie 40 minučių, retkarčiai pamaišant, kai jau bus pats gelsvai skaidrus, o ant viršaus bus putos, nukaisti, truputį pravėsinti ir perpilti per marliuką, ant marliuko likę likučiai nevartojami, o naudojamas perkoštas sviestas :) ATSAKYTI
Rasa
2023-11-02 21:03
Iš likučių galima pagamint desertą,Indijoj karvės ir iš ju gaunami produktai skaitomi šventi,todėl niekas neišmetama. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital