Naminiai lavašai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Naminiai lavašai keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3.5 stiklinės miltų
250 mililitrų vandens
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vandenį berti druską, įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Tešlą padalinti į 8 - 10 kamuoliukų. Kiekvieną plonai iškočioti. Jei kepsite mažesnėje keptuvėje, dalinkite į daugiau dalių, jei didesnėje - į mažiau. Lavašas turi būti gana plonas.
3.
Lavašus kepti sausoje keptuvėje po 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.
4.
Iškeptą lavašą šiek tiek suvilgyti vandeniu, dėti vieną ant kito ir užkloti rankšluostėliu, kad nedžiūtų ir išliktų elastingas.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Hmmmm
2019-02-11 19:08
Kiek maždaug išeina lavasu??❤ ATSAKYTI
Greta
2019-02-12 10:22
8 - 10 vienetų, priklausomai nuo to, kokio dydžio ruošite :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital