Orkaitėje kepti bulvinukai

AUTORIUS:
Liana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
Orkaitėje kepti bulvinukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Taupūs ir labai skanūs bulvinukai! Mes juos labai mėgstame pabarstę smulkintais žalumynais, grietine, graikišku jogurtu, spirgučiais ar grybų padažu. Taupūs ir labai skanūs bulvinukai! Mes juos labai mėgstame pabarstę smulkintais žalumynais, grietine, graikišku jogurtu, spirgučiais ar grybų padažu. Liana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių (virtų su lupena, vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 šaukštai miltų
1 šaukštas krakmolo
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupti ir sutrinti. Įmušti kiaušinį, berti krakmolą ir miltus, druską ir pipirus. Gerai išminkyti. Jei tešla skystoka, berti dar šiek tiek miltų.
2.
Drėgnomis rankomis gnybti bulvių masės, tarp delnų suvolioti į volelius. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol paviršius apskrus.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Liana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Roma
2022-10-14 12:02
Vietoj krakmolo dedu varškės. Taip sveikiau ir skaniau. ATSAKYTI
A
2019-03-24 15:50
Laaaabai skanūs, šeimoje vieni iš mėgstamiausių :) ATSAKYTI
Lina
2018-10-25 15:47
Ar bulvinukams nereikia jokio riebalo? ATSAKYTI
Diana
2018-10-26 12:37
Aš juos aptepu tirpintu sviestu prieš kepant, būna skaniau :) Kartais dar sūrio truputį įtarkuoju į masę. O daugiau riebalo nededu, nes su greitininiu padažu valgome, tai riebumo pakanka. Skanus receptas. ATSAKYTI
Ieva
2018-10-05 13:46
Ar reikia juos apversti kepant? Neprilimpa prie popieriaus? ATSAKYTI
Liana
2018-10-05 14:22
Aš nevartau :) prie kokybiško kepimo popieriaus tikrai neprilips. ATSAKYTI
Diana
2022-07-14 21:39
as visuomet apverčiu po 10-15min. kepimo tada buna tolygiai graziai abi puses apkeptos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital