Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3.5 stiklinės
miltų
250 mililitrų
vandens
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į vandenį berti druską, įsijoti miltus ir užminkyti tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Tešlą padalinti į 8 - 10 kamuoliukų. Kiekvieną plonai iškočioti. Jei kepsite mažesnėje keptuvėje, dalinkite į daugiau dalių, jei didesnėje - į mažiau. Lavašas turi būti gana plonas.
3.
Lavašus kepti sausoje keptuvėje po 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.
4.
Iškeptą lavašą šiek tiek suvilgyti vandeniu, dėti vieną ant kito ir užkloti rankšluostėliu, kad nedžiūtų ir išliktų elastingas.