Naminiai burokėlių miltai

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminiai burokėlių miltai
Autorius apie receptą: Nesunku paruošti, o labai tinka ruošiant burokėlių sriubą, kepant blynus ar kur tik sugalvosite. Pavyksta paruošti pusę 0,5 l stiklainio. Nesunku paruošti, o labai tinka ruošiant burokėlių sriubą, kepant blynus ar kur tik sugalvosite. Pavyksta paruošti pusę 0,5 l stiklainio. Algirdas Mažeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo virtų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius supjaustyti 4-5 mm storio griežinėliais.
2.
Burokėlių griežinėlius sudėti į maisto džiovintuvą ir džiovinti 14-16 valandų. Džiovinau 70 C laipsnių temperatūroje.
3.
Paruoštus burokėlius sumalti kavamale arba elektriniu trintuvu. Suberti į stiklainį.
4.
Laikyti tamsioje, sausoje vietoje.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital