Autorius apie receptą:
Nesunku paruošti, o labai tinka ruošiant burokėlių sriubą, kepant blynus ar kur tik sugalvosite. Pavyksta paruošti pusę 0,5 l stiklainio.
Nesunku paruošti, o labai tinka ruošiant burokėlių sriubą, kepant blynus ar kur tik sugalvosite. Pavyksta paruošti pusę 0,5 l stiklainio.
Algirdas Mažeika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo
virtų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius supjaustyti 4-5 mm storio griežinėliais.
2.
Burokėlių griežinėlius sudėti į maisto džiovintuvą ir džiovinti 14-16 valandų. Džiovinau 70 C laipsnių temperatūroje.
3.
Paruoštus burokėlius sumalti kavamale arba elektriniu trintuvu. Suberti į stiklainį.