Moliūgų sriuba su baravykų kepurėlėmis

AUTORIUS:
Karinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Moliūgų sriuba su baravykų kepurėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. moliūgo (supjaustyto kubeliais)
1 morka
1 poras (galima naudoti svogūną)
daug petražolių ir krapų (tiesiog labai mėgstu žalumynus, esant galimybėms naudoju kalendras)
Baravykų kepurėlių (galima naudoti ir kitokius grybus, pvz. voveraites)
druskos, pipirų
vandens arba jūsų mėgiamo sultinio (kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo norite sriubos)
grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską darau tame pačiame puode (kepu, troškinu, verdu). Pirmiausia susipjaustau porą, bei susitarkuoju morką ir kepinu ant silpnos ugnies, kol įgaus gintarinį atspalvį. Tuomet sudedu smulkintą moliūgą, toliau kepu vis pamaišant. Užpilu verdančiu vandeniu bei paberiu prieskonių, uždengus dangtį palieku troškintis (tol, kol suminkštės moliūgas). Kol moliūgas troškinasi, keptuvėje kepinu grybus. Maždaug po 15 - 20min. daržovės jau būna išvirusios, tad blenderiu sutrinu visą turinį, kadangi moliūgas labai greit sutęžta, vienalytę tyrę nesunku sutrinti ir šakute.
Taigi, sriuba jau paruošta, beliko ją patiekti. Į kiekvieną sriubos lėkštę atskirai pridėkite keptų grybų, sumaišytų su petražolėmis ir krapais. Pagardinkite grietine.
Skanaus, mielieji!
AUTORIUS: Karinė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital