Močiutės kriaušių marmeladas su šafranais ir aitriosiomis paprikomis

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Močiutės kriaušių marmeladas su šafranais ir aitriosiomis paprikomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kriaušių
400 mililitrų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker, apytikriai, priklausomai nuo kriaušių saldumo)
300 mililitrų cukraus sirupo (naudojome Dansukker)
1 vienetas aitriosios paprikos
0.5 gramo šafrano
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nulupkite kriaušes. Supjaustykite ir išimkite sėklas. Supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sudėkite į puodą kartu su šafranais ir sirupu.
2.
Uždenkite dangčiu ir virkite 5–10 minučių. Nuplaukite aitriąją papriką ir labai smulkiai ją supjaustykite. Į puodą suberkite papriką ir uogienių cukrų, virkite apie 2 minutes.
3.
Išpilstykite į šiltus, švarius stiklainius. Laikykite šaltai. Šis marmeladas puikiai tiks prie sūrio, keptos duonos ir pan.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital