Miškininko pietūs

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
 Miškininko pietūs
 Miškininko pietūs
 Miškininko pietūs
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. bulvių;
1/5 stiklinės pieno;
25 g. sviesto;
300 - 400 g. virtų įvairių miško grybų;
100 g. paprastos dešros;
100 sūdytų lašinukų arba rūkytos šoninės;
svogūno;
druskos, grietinės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame bulves, įpilam pieną, sudedam sviestą, užvirinam ir sutrinam košę. Grybus supjaustom, susmulkinam dešrą ir lašinukus, svogūną. Viską dedame į keptuve ir kepame, jei reikia įdedame truputėlį sviesto. Iškeptus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir druska, išmaišome. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital