Minkštutės mielinės spurgos "Švelnumas"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkštutės mielinės spurgos "Švelnumas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 mililitrų pieno
šiek tiek miltų (kad tešla neliptų prie rankų)
1 vienetas kiaušinių
65 gramai sviesto
50 mililitrų vandens
3 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
1 litras aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į pieną supilti vandenį, truputį pašildyti, suberti mieles, cukrų ir išmaišyti. Supilti tirpintą sviestą, šakute išplaktą kiaušinį, suberti druską ir dar kartą išmaišyti.
2.
Berti miltų ir toliau maišyti, kai bus sunku maišyti, pradėti minkyti rankomis. Miltų berti tiek, kad tešla neliptų prie rankų, bet nepadauginti, kad nebūtų kieta. Uždengti servetėle ir palikti šiltai 1 - 1,5 valandos.
3.
Iš tešlos iškočioti lakštą ne storesnį nei 0,7 - 1 cm. Stikline ar sausainių formele išspausti spurgas.
4.
Virti įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital