Minkštučiai varškiniai čeburekai su mėsa ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Varškiniai čeburėkai su mėsa ir sūriu
Varškiniai čeburėkai su mėsa ir sūriu
Varškiniai čeburėkai su mėsa ir sūriu
Varškiniai čeburėkai su mėsa ir sūriu
Autorius apie receptą: Gaunasi minkštučiai ir labai skanūs čeburekai! Gaunasi minkštučiai ir labai skanūs čeburekai! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
600 gramų miltų
400 gramų varškės 9%
300 mililitrų kefyro
3 vienetai kiaušinių (2 tešlai, 1 krašteliams)
1 šaukštelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Paruoškite tešlą: varškę išplakite (geriausia elektriniu trintuvu) su kefyru, 2 kiaušiniais ir druska. Miltus persijokite ir sudėkite į varškės masę ir gerai išminkykite, tešla turi būti minkšta. Tešlą padėkite pailsėti į šaldytuvą bent valandą.
2.
Paruoškite įdarą: į faršą sudėkite mažais kubeliais supjaustytus svogūnus, susmulkintus česnakus, įdėkite grietinės, įberkite druskos ir pipirų.
3.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 2-3 mm storio tešlos lakštą ir išpjaukite norimo dydžio skritulius (aš dariau 19 cm skersmens). Ant tešlos skritulio dėkite paruoštą mėsos įdarą ir ant virsaus užberkite tarkuoto sūrio. Suvilgykite kraštus išplaktu kiaušiniu, perlenkite pusiau ir šakute užspausti kraštus.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite, kol gražiai apskrus abi čebureko pusės. Kai iškeps, padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Deividas
2024-04-27 13:38
Nu man asmeniskai visiskas viska dejau taip pat bet nu kokie bebutu puromo jokio iskepus isvis... ATSAKYTI
Orinta
2020-04-19 15:40
Gaminau tiksliai pagal šį receptą, tik mažesnių formų. Laaaabai patiko. Kartosiu dar ne kartą. Ačiū :) ATSAKYTI
Ilona
2020-04-04 16:06
Vadovavausi šiuo receptu darnat tešlą, įdarą dariau kitokį. Labai patiko. Ačiū! ATSAKYTI
Kristina
2019-06-06 08:54
Super! Tai yra patys skaniausi ir minkščiausi čeburekai iš visų išbandytų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital