1.
Bulves išvirti, nupylus vandenį gerai nugarinti ir sutrinti į košę. Pravėsinti tiek, kad galima butų formuoti rankomis. Kai tešla pravės įmaišyti druską, kiaušinius ir miltus. Tešla gausis labai lipni, kad mažiau kibtų rankas galima sudrėkinti vandeniu ar aliejumi.
2.
Ant gausiai pamiltuoto paviršiaus suformuoti volelį ir jį spustelėti, kad būtų 0,5 - 1cm storio. Supjaustyti norimos formos švilpikus ir dėti į miltais pabarstytą kepimo skardą.
3.
Kepti 220C orkaitėje, kai viršaus apskrus taps auksinis-rusvas, švilpikus apversti ir leisti kitai pusei paskrusti.
4.
Padažui 1 stiklinė virtų miško grybų sumaišyta su svieste pakepintu svogūnu, žiupsneliu česnako granulių ir druskos pagal skonį. Prieš pateikiant sumaišoma su grietine.