Autorius apie receptą:
Labai skanūs, rekomenduoju. Kepiau dvigubą porciją, bet jums rašau normalią. Blynus skanu valgyti tiek saldžius, tiek sūrius. Galima valgyti su varške, medumi ir slyvų uogiene
Labai skanūs, rekomenduoju. Kepiau dvigubą porciją, bet jums rašau normalią. Blynus skanu valgyti tiek saldžius, tiek sūrius. Galima valgyti su varške, medumi ir slyvų uogiene su cinamonu ir tiems, kas mėgsta sūriai skanu valgyti su lašiša, avokadu, šviežiu tepamu sūreliu ir raudonai ikrais.
(...daugiau)(...mažiau)Andželika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 mililitrų
pieno
3 vienetai
kiaušinių
(didelių)
200 gramų
kvietinių miltų
2 šaukštai
aliejaus
1.5 šaukšto
cukraus
1/3 šaukštelio
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį pilti pieną, įmušti kiaušinius, gerai išplakti. Tuomet berti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės, pilti aliejų, berti cukrų, druską ir viską dar kartą gerai išmaišyti, palikti pastovėti apie 25 minutes.
2.
Keptuvę įkaitinti, įpilti samtelį lietinių tešlos, pakėlus keptuvę ją pasukioti, kad tešla pasidengtų per visą keptuvės plotį ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps.