Autorius apie receptą:
Blynai pusryčiams - mūsų šeimoje savaitgalio ritualas. Turime savo mėgstamiausius, bet vis karts nuo karto išbandau naujus receptus. Šiandien čia atnešu kitokių
Blynai pusryčiams - mūsų šeimoje savaitgalio ritualas. Turime savo mėgstamiausius, bet vis karts nuo karto išbandau naujus receptus. Šiandien čia atnešu kitokių varškėčių receptą (šaltinis čia ). Mums patiko. Galima valgyti su grietine ir mėgstamomis uogomis, uogiene, sutirštintu pienu, tirpintu šokoladu ar karamele, taip kaip labiausiai mėgstame.
(...daugiau)(...mažiau)Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
540 gramų
varškės
2 vienetai
kiaušinių
5 šaukštai
manų kruopų
2 šaukštai
kvietinių miltų
1 šaukštelis
kepimo miltelių
Aptepimui:
1 vienetas
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, viską išmaišyti ir palikti 20 - 60 minučių pastovėti.
2.
Iš pastovėjusios tešlos suformuoti pailgą volelį ir supjaustyti į 16 lygių dalių.
3.
Iš kiekvienos dalies suformuoti blynelį, galima paspausti peiliu arba pirštais.