Minkšti vafliai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Minkšti vafliai su varške
Autorius apie receptą: Šie vafliai NEREALŪS. Traškūs išorėje ir purūs bei minkšti viduje (pastovėjus ilgiau, išorė suminkštėja). Esu ne kartą pietavus Vaflių namuose ir šie vafliai ne ką Šie vafliai NEREALŪS. Traškūs išorėje ir purūs bei minkšti viduje (pastovėjus ilgiau, išorė suminkštėja). Esu ne kartą pietavus Vaflių namuose ir šie vafliai ne ką prastesni. Jie neutralaus skonio, tad puikiai tiks patiekti ir su saldžiais, ir su sūriais priedais. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
160 gramų speltų miltų (arba kvietinių miltų)
100 mililitrų kefyro
40 gramų ghee sviesto (arba paprasto sviesto ar aliejaus)
20 gramų avižinių miltų (arba kvietinių miltų)
1 šaukštas kepimo miltelių (nubraukto)
1 šaukštas sodos
1 šaukštas agavos sirupo (arba klevų sirupo ar cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištrinam su sirupu ir kiaušiniais (tam naudojau blenderį).
2.
Dedame ištirpintą ir atvėstintą sviestą, pilame kefyrą ir išmaišom iki vientisos masės.
3.
Kitame inde sumaišom miltus, kepimo miltelius ir sodą (jeigu yra galimybė - persijokite).
4.
Po truputį miltus beriame į skystąją masę ir maišom, kol bus labai klampi tešla. Paliekam pailsėti 15minučių.
5.
O tuo metu įkaitiname vaflinę. Ją galima išpurkšti arba patepti riebalais, bet nėra būtina.
6.
Vienam vafliui dedame po 2 šaukštus tešlos ir kepame iki gražiai paruduos.
7.
Šįvakar vafliams gaminau tokius „topping’us“:
Vytintas kumpis, virti putpelių kiaušiniai, garstyčios, rukola;
Ožkos sūris, datulės, graikiški riešutai (vietoj datulių skanu ir džiovintos spanguolės);
Špinatai, pomidorai, ančiuviai, kepintos moliūgų sėklos;
Ožkos sūrio užtepėlė (tiks ir Philadelphia), saulėje džiovinti pomidorai, bazilikai (nuo mano palangės;)), kanapių sėklos, tirštas balzamiko padažas.
Patarimai:
Jeigu norite saldžių vaflių, galite įpilti daugiau agavų sirupo (jeigu pilsite daug, miltų kiekį šiek tiek padidinkite) arba saldinti cukrumi ir jo dėti pagal norimą vaflių saldumą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital