1.
Sprandinę supjaustyti nedideliais gabalėliais, įspausti česnaką, pabarstyti prieskoniais, druska ir išmaišyti su majonezu. Palikti marinuotis bent 3 valandas ar pernakt.
2.
Medinius iešmelius prieš kepant bent valandą-dvi pamirkyti vandenyje, kad nesviltų.
3.
Pasimarinavusius sprandinės gabaliukus pagardinti pipirais ir mauti ant iešmelių. Ant gilesnės skardos dėti groteles, ant viršaus dėti iešmelius.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių, kol iškeps ir gražiai apskrus. Ar iškepė, patikrinti prapjovus vieną gabaliuką iki iešmelio, jei bėga rausvos sultys - kepti toliau, jei skaidrios - jau iškepė.
5.
Tiekti tinka su ryžiais ar traškiomis bulvytėmis, taip pat su šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis.