Minkšti sprandinės šašlykai orkaitėje

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Šašlykas orkaitėje
@Shuttestock
Autorius apie receptą: Jeigu pavasarį norite išsikepti šašlykų, tačiau oras dar nelepina, ar nėra kur pasistatyti šašlykinės, siūlau išsikepti šašlykų orkaitėje! Jie neturės laužo kvapo, Jeigu pavasarį norite išsikepti šašlykų, tačiau oras dar nelepina, ar nėra kur pasistatyti šašlykinės, siūlau išsikepti šašlykų orkaitėje! Jie neturės laužo kvapo, tačiau bus labai skanūs. (...daugiau) Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų kiaulienos sprandinės
3 šaukštai majonezo
2 šaukšteliai maltos raudonosios paprikos
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustyti nedideliais gabalėliais, įspausti česnaką, pabarstyti prieskoniais ir išmaišyti su majonezu. Palikti marinuotis bent 3 valandas ar pernakt. Marinuojant nesūdyti, kad neištraukų skysčių.
2.
Iešmelius išmirkyti vandenyje kelias valandas, kad nesviltų.
3.
Pasimarinavusius sprandinės gabaliukus pagal skonį pasūdyti, pagardinti pipirais ir mauti ant iešmelių. Ant gilesnės skardos dėti groteles, ant viršaus dėti iešmelius.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių. Ar iškepė, patikrinti prapjovus vieną gabaliuką iki iešmelio, jei bėga rausvos sultys - kepti toliau, jei skaidrios - jau iškepė.
5.
Tiekti tinka su ryžiais ar traškiomis bulvytėmis, taip pat su šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis