Minkšti morkų kotletai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morkų kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki idėja vakarienei be mėsos ar tiesiog labai ypatingam, kitokiam garnyrui! Puiki idėja vakarienei be mėsos ar tiesiog labai ypatingam, kitokiam garnyrui! Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų morkų (virtų su lupena)
0.5 stiklinės manų kruopų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nulupti ir sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į morką įmaišyti lengvai paplaktą kiaušinį, smulkintą svogūną ir česnaką, berti manus, pagardinti prieskoniais. Masę palikti pusvalandį pastovėti, kad manai išbrinktų.
3.
Drėgnomis rankomis iš morkų masės formuoti kotletukus ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Galima kepti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ieva
2018-03-14 10:26
O tarkuoti burokine tarka ar smulkiau? ATSAKYTI
Jolanta
2018-03-14 22:10
Tarkuoju burokine tarka :) Bet manau, kad drąsiai galima ir smulkesne. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital