Minkšti kefyro tešlos žagarėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Grietinės kefyro žagarėliai
Grietinės kefyro žagarėliai
Grietinės kefyro žagarėliai
Grietinės kefyro žagarėliai
Autorius apie receptą: Kartą paragavęs, negali sustot - šis posakis čia puikiai tinka! Minkšti išliko ir kitą dieną po kepimo. Receptu su manimi pasidalino ponia Onutė ir esu jai labai dėkinga. Kartą paragavęs, negali sustot - šis posakis čia puikiai tinka! Minkšti išliko ir kitą dieną po kepimo. Receptu su manimi pasidalino ponia Onutė ir esu jai labai dėkinga. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
400 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
100 gramų kefyro
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros (apibarstyti žagarėliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska. Į išplaktus kiaušinius sudėti grietinę, kefyrą su soda ir išmaišyti.
2.
Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.
3.
Tešlą kočioti ant miltais pabarstytos lentos, nereikia kočioti labai plonai. Suformuoti žagarėlius ir virti aliejuje.
4.
Iškeptus žagarėlius apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Jurgita.
2023-12-31 12:50
Tikrai labai skanūs žagarėliai. Ką tik išsikepiau. Ačiū už puikų receptą. ATSAKYTI
Veronika
2023-01-30 16:26
Soda gerai nusigesina su kefyru ATSAKYTI
Onutė
2023-01-26 14:41
Labai skanūs ačiū ATSAKYTI
Ilona
2023-01-21 17:12
Labai, labai skanūs žagarėliai! Dabar kepu tiktai pagal šį receptą tiktai. Ačiū už šį puikų receptą. ATSAKYTI
Laimutė
2023-01-16 20:20
Superiniai gavosi ATSAKYTI
Regina
2021-05-02 19:17
Jau išbandyti,liuks☺️ ATSAKYTI
Rugile
2021-03-17 19:39
Labai skanus zagareliai super ATSAKYTI
Jurgita
2019-02-11 20:46
Niekas nesigavo, kieti, sodos skonis. Tikrai nerekomenduoju! ATSAKYTI
Zita
2022-09-17 21:48
Soda visada gesinkit obuolių actu niekada nesijaus ATSAKYTI
Lilija
2023-01-18 14:16
Turbūt per daug minkėt ,o sodą nugesiti reikia actu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital