Minkštas imbierinis meduolis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Minkštas imbierinis meduolis
Minkštas imbierinis meduolis
Minkštas imbierinis meduolis
Minkštas imbierinis meduolis
Minkštas imbierinis meduolis
Minkštas imbierinis meduolis
Autorius apie receptą: Drėgnas, labai skanus imbierinis meduolis. Drėgnas, labai skanus imbierinis meduolis. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų medaus (naudojau grikių)
160 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
90 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų kavos (stiprios)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio malto imbiero
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Puode pakaitinti sviestą, medų ir cukrų, kol medus ir sviestas ištirps. Gerai išmaišyti ir kelias minutes palikti atvėsti.
2.
Dubenėlyje miltus sumaišyti su prieskoniais, kepimo milteliais. Įmaišyti į medaus ir cukraus tešlą, įmušti kiaušinį.
3.
Į puodelį padaryti stiprios kavos ir ją supilti į pieną, šį mišinį supilti į miltus. Viską labai gerai išmaišyti.
4.
Tešlą supilti į kepimo formą, kepti iki 170C įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
5.
Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu. Jei pyragas jau iškepęs, iešmelis liks švarus.
6.
Pjaustyti tik visiškai atvėsusį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Ligita
2021-07-10 15:23
Labai skanus,ačiū už receptą. Minkštutis,skanutis viskas gerai iškilo.Aš įdėjau juodojo šokolado gabaliukų tai nesugadino skonio o kvapas tai negaliu visi namai pakvipo. Ačiū dar karta. ATSAKYTI
Simona
2020-04-30 22:37
Sveiki. Kažkodèl meduolis neiškilo ATSAKYTI
Paulas
2022-11-28 19:03
Gal pamiršai kepimo miltelius? ATSAKYTI
Ra
2020-04-20 20:09
Labai skanus. Aš dar papildomai dedu razinų mirkintų kavoje ir džiovintų slyvų ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital