Minkštas grietininis pyragas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Minkštas grietininis pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Medaus keksas ar pyragas - skonis labai geras, labai drėgnas, ant viršaus papuošiamas šokoladu su graikiškais obuoliais. Medaus keksas ar pyragas - skonis labai geras, labai drėgnas, ant viršaus papuošiamas šokoladu su graikiškais obuoliais. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai obuolių
50 gramų rudojo cukraus (naudojau muscovado)
5 gramai cinamono
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
270 gramų kvietinių miltų (+ papildomai formai pabarstyti)
100 gramų cukraus
100 gramų grietinės
80 gramų sviesto (minkšto, + papildomai formai pabarstyti)
70 gramų medaus
7 gramai kepimo miltelių
2 gramai druskos
Viršui:
1 saujelė graikinių riešutų
100 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, dėti medų ir išplakti. Nuolat maišant po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti grietinę ir išmaišyti. Įsijoti miltus, kepimo miltelius, įberti druskos ir išplakti elektriniu plaktuvu lėčiausiu rėžimu iki kol neliks sausų miltų.
2.
Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekelėmis. Sudėti į dubenį, suberti cukrų, cinamoną ir išmaišyti.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais.
4.
Į kepimo formą arbatiniu šaukšteliu dėti tešlos, šiek tiek paskirstyti, dėti sluoksnį obuolių, vėl tešlos, vėl obuolių ir vėl tešlos. Palikti šaukštą tešlos ir šiek tiek obuolių, sumaišyti ir sudėti ant viršaus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 55 minutes.
6.
Šokoladą ištirpinti, suberti riešutus, išmaišyti ir aptepti pyrago viršų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital