Mielinė plėšoma duonelė su mocarela sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mielinė plėšoma duonelė su mocarela sūriu
Autorius apie receptą: Skani, kvapni duonelė, kurią labai mėgsta mano šeima! Skani, kvapni duonelė, kurią labai mėgsta mano šeima! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
500 gramų miltų
170 mililitrų vandens (šilto)
90 mililitrų pieno (šilto)
40 mililitrų alyvuogių aliejaus
1.5 šaukštelio druskos
8 gramai sausų mielių
1/3 šaukštelio cukraus
Pertepimui:
125 gramai mocarela sūrio
80 gramų sviesto
4 skiltelės česnako
2 šaukštai prieskoninių žolelių (raudonėlio, rozmarino, krapų ar kitų mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiltą vandenį sumaišyti su cukrumi ir mielėmis, palikti apie 10 - 15 minučių pastovėti. Supilti pieną, aliejų, suberti druską, miltus ir užminkyti tešlą.
2.
Dubenį ištepti aliejumi, įdėti tešlą, uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje pakilti apie 45 - 55 minutes.
3.
Pertepimui ištirpinti sviestą, įmaišyti sutarkuotą česnaką ir smulkintas žoleles.
4.
Pakilusią tešlą iškočioti į stačiakampį, sutepti sviestu su žolelėmis ir česnaku. Supjaustyti 4 - 5 centimetrų pločio juostelėmis ir, jas sulanksčius kaip armoniką, dėti į kepimo popieriumi išklotą kekso formą. Į tarpus sudėti plonai pjaustytą mocarelą ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis