Mėsos suktinukai su faršo įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mėsos suktinukai su faršo įdaru
Autorius apie receptą: Žinau, šie mėsos suktinukai tokie ūkiški ir visiems gerai pažįstami. Bet patikėkite, kartais aš jų noriu ir pasiilgstu. Gali gaminti visko daug ir įmantriai, bet vis tiek Žinau, šie mėsos suktinukai tokie ūkiški ir visiems gerai pažįstami. Bet patikėkite, kartais aš jų noriu ir pasiilgstu. Gali gaminti visko daug ir įmantriai, bet vis tiek ateina toks laikas, kai norisi paprasto, šilto ir jaukaus maisto. Tokio, kaip šie suktinukai. Mes juos valgėme su virtomis bulvėmis, daržovių salotomis ir džiovintų baravykų padažu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos nugarinės
1 kilogramas kiaulienos faršo
200 mililitrų grietinėlės (arba pieno)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto (1 v. š. troškinimui)
1 pundelis petražolių
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis pipirų
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal poreikį miltų (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nugarinės mėsytę supjaustome plonai, kaip karbonadui ir išmušame virtuviniu plaktuku. Pabarstome prieskoniais, smulkintu česnaku. Kepsniukus atidedame į šalį.
2.
Svogūnus ir česnaką smulkiai sukapojame. Morką sutarkuojame.
3.
Pasiruošiame faršą: į mėsą mušame kiaušinį, dedame vieną smulkintą svogūną ir česnako skiltelę, gabaliukais supjaustytą sviestą, pilame grietinėlę arba pieną, beriame prieskonius: druską, pipirus, maltos mėsos prieskonius. Viską gerai išmaišome.
4.
Masę dedame ant kepsnio mėsytės ir susukame į suktinuką. Paliekame pasimarinuoti.
5.
Apvoliojame miltuose ir apkepame aliejuje keptuvėje.
6.
Sudedame į puodą troškintis kartu su tarkuota morka, likusiu smulkintu svogūnu, sviesto gabaliuku, grietine. Patroškiname apie 20 min. Pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital