Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
500 gramų | maltos mėsos (naudojau jautienos ir kiaulienos mišinį) | |
1 vienetas | kiaušinis | |
45 gramai | džiūvėsėlių | |
62 mililitrai | pieno | |
2 šaukštai | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
2 šaukšteliai | džiovintos žolelės (itališkų) | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
0.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų | |
1/4 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | jautienos sultinio (naudojau vieną „Gallina Blanca“ jautienos sultinio kubelį) | |
140 gramų | žaliųjų žirnelių (šaldytų) | |
125 mililitrai | grietinėlės, 35% riebumo | |
100 gramų | špinatų | |
50 gramų | čederio sūrio (tarkuoto) | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 šaukštas | kukurūzų krakmolo (nebūtina) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų |