Marokietiška pomidorinė sriuba su avinžirniais

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Marokietiška pomidorinė sriuba su avinžirniais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Avinžirniai - maistingi, kvapnūs ir labai skanūs. Jie ypač populiarūs Maroko virtuvėje. Greitai paruošiama pomidorinė sriuba su avinžirniais. Avinžirniai - maistingi, kvapnūs ir labai skanūs. Jie ypač populiarūs Maroko virtuvėje. Greitai paruošiama pomidorinė sriuba su avinžirniais. Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų konservuotų pomidorų
250 gramų avinžirnių (virtų ar konservuotų)
1 litras daržovių sultinio
1 vienetas svogūnų
50 gramų špinatų (nebūtina)
6 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kumino
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti. Taip pat susmulkinkite česnaką.
2.
Puode ar gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame apkepinkite svogūną, kol suminkštės ir bus auksinės spalvos, tuomet pridėkite česnaką ir dar minutėlę pakepkite.
3.
Suberkite visus prieskonius ir maišydami minutę pakepkite, kol pasklis kvapas.
4.
Sudėkite pomidorus, avinžirnius, supilkite sultinį. Sultinys turėtų viską apsemti, jei reikia, pilkite papildomai sultinio. Pagal skonį pagardinkite druska, pomidorų rūgštumą subalansuokite cukrumi - būtinai ragaukite.
5.
Užvirkite, uždenkite dangčiu ir virkite ant minimalios kaitros, kad vos virsnotų, kol viskas kiek sutirštės, pasiskirstys skoniai. Virti reikėtų apie 30 - 40 minučių.
6.
Jeigu norite, pačioje virimo pabaigoje sriubą truputį patrinkite rankiniu maisto smulkintuvu, kad būtų tirštesnė.
7.
Virimo pabaigoje įmaišykite špinatus. Daugiau kaitinti nereikia.
8.
Patiekite su šviežiomis žolelėmis, duona. Galite apšlakstyti aliejumi.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital