Uogų marmeladas

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Uogų marmeladas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas uogų (2 litrų, šviežių ar šaldytų)
330 gramų cukraus marmeladams
50 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite uogas, stambesnes perpjaukite. Jei naudojate šaldytas uogas, jos turi būti atitirpytos.
2.
Puode kaitinkite vandenį su uogomis, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite cukrų marmeladams. Virkite 5–10 min. (5 minutes virkite minkštas uogas, pvz., braškes, avietes, 10 minučių – kietas uogas, pvz., serbentus, agrastus) ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišykite. Nugriebkite putas. Palike aušti maždaug 30 min., kad uogos nebekiltų į paviršių. Aušinimo metu kelis kartus pamaišykite.
3.
Supilkite į kruopščiai išplautus, pakaitintus stiklainius. Uždarykite. Palikite per naktį atvėsti ir sustingti. Laikykite vėsioje vietoje. Pradėjus vartoti marmeladą, stiklainius laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital